Skapa konto

Kul att du är intresserad av att skapa ett konto! Vitsen med kontot är främst för att göra det lite lättare och roligare för er som är med och hjälper till att komplettera Hästkatalogen. Några av fördelarna med att vara inloggad:

  • Man kan avbryta mitt i en inmatning av en stamtavla och fortsätta vid ett annat tillfälle.
  • Man kan enkelt se listor med de hästar och bilder man lagt in och som kommit in i katalogen, liksom vilka som ligger i kö och väntar.
  • Man får se lite statistik över sitt deltagande, och kanske kommer det en topplista med de mest flitiga stamtavlenördarna i framtiden! :)

Mer då?

Jag har en del vilda och andra lite mindre vilda planer på saker jag skulle vilja vidareutveckla i framtiden, men just nu är det ganska simpelt. Som alltid är det bristen på tid som är det som begränsar. Hästar som hobby är en oväntad tidsslukare! ;) Men har du nån kul idé, skicka gärna ett meddelande på facebook och berätta!

Så vad är då haken?

Ingen alls, är det meningen. Jag säljer inte din mailadress (eller annat du sparar) eller delar med mig av den till någon annan utan att fråga dig först. Jag tänker inte skicka ut några nyhetsbrev, erbjudanden eller liknande, utan använder den bara när jag behöver komma i kontakt med dig. Återställa borttappade lösenord, fråga om det är något oklart med en häst du lagt in och sånt där.

Använd en emailadress som jag kan skicka en verifikationskod till!