Det här är ju jag!

Du kan koppla ihop William S. Farish III med ditt användarkonto på Hästkatalogen om detta är du eller någon du är ombud för. Då får du möjlighet att skriva en text på sidan för William S. Farish III där du kan beskriva ditt hästmaterial, dina mål och liknande. Du kan också lägga in en bild och en kontaktuppgift till dig, t.ex. mailadress eller webbsida, som du vill att de som använder Hästkatalogen ska kunna se ihop med uppgifterna om William S. Farish III .

Men om jag inte har något konto än?

Det är rätt lätt att skapa ett konto. Det gör du här. Du behöver bara en giltig emailadress. Sedan går du tillbaka hit och kopplar ihop William S. Farish III med ditt nya konto!

Tack, men nej tack, jag vill inte finnas med här alls!

Jättetråkigt att du känner så, men du har säkert dina anledningar. Det finns två ganska lätta sätt att bli borttagen:
1. Antingen tar du kontakt med mig via Facebook (det finns en länk i menyn) och säger till.
2. Eller också går du in på alternativet "Ändra/komplettera" på en av dina hästar, väljer att avsluta inmatningen och sen skriver att du vill bli borttagen i fältet för kommentarer som kommer upp och skicka iväg. Glöm inte att fylla i din mailadress så att jag kan maila tillbaka och verifiera att det är du!
Då kommer jag så snart jag har möjlighet att anonymisera William S. Farish III och du blir borttagen helt ur Hästkatalogen.

Du måste logga in först

Fyll i den emailadress som du använde när du skapade ditt konto


Jag har glömt mitt lösenord!

Jag har inget konto, men vill gärna skapa ett!