Quite Easy  SWB 958

Holsteiner de

Alias Quite Easy I

Förärvningsbeskrivning

2007

Hingst med högklassig internationell hopphärstamning, med en blandning av det bästa från franskt och holsteinskt blod. Själv är han framgångsrik i Svår hoppning. Hans ännu unga avkommor präglas av en enhetlig lätt ridhästmodell med något kort rygg. Som avkommor till en hoppstammad hingst, kännetecknas de av osedvanligt goda rörelser, alldeles särskilt i galopp. Detta ger honom goda avelsindex för alla gångarterna. Han har mycket höga avelsindex för hoppning. Avkommorna har ännu kvar att visa sina kvaliteter på tävlingsbanan. Från första årgången godkändes hingsten Qalle 1046 för avel i Sverige. Han har även godkända söner i Danmark, Holland och Tyskland.

Quite Easy kan användas till de flesta ston för produktion av sporthästar med tonvikt på hoppning. Han bör passa särskilt bra till ston där man vill förbättra en svag/lång överlinje.

----*----

Dessa är avkommorna till Quite Easy som finns registrerade i Hästkatalogen födda under 2007. Känner du till fler som inte finns med? Du får gärna lägga till dem!
Lägg till avkomma.

Utmärkelser

Quite Easy har fått följande utmärkelser

Avkommor födda år 2007

IdBildNamnStamboksnrRasFöddKönFärgMorMorfarUppfTävlingsresUtmärkelser